Betalingsmogelijkheden

iDEAL

Wij beschikken over vele betalingsmogelijkheden. De eenvoudigste manier is vooruitbetalen via het iDEAL systeem als u in het bezit bent van internet bankieren. Wij voeren uw order uit zodra we bevestiging van uw betaling hebben gekregen. Bij iDEAL duurt dat slechts een paar tellen.

Handmatig overmaken

U kunt het bedrag uiteraard ook handmatig overmaken. Het rekeningnummer staat hieronder. Vergeet bij het handmatig overmaken niet het order of bonnummer te vermelden voor een spoedige verwerking. U krijgt een bericht zodra uw betaling is ontvangen.

BIC / Swift: INGBNL2A
IBAN: NL91INGB0000288897

Achteraf betalen

Voor bedrijven en instellingen die al minimaal 3 jaar bestaan, bieden we ook de mogelijkheid tot achteraf betalen, maar dit is uitsluitend na persoonlijk overleg, neem hiervoor contact op met onze verkoopbinnendienst (010-4153692 of info@kruis.nl).

Betalen aan de deur

Tevens is het mogelijk te betalen bij aflevering, een zogehete rembourszending, hiervoor berekenen wij de extra kosten die dat met zich meebrengt aan u door, deze kosten bedragen 3% van het totaalbedrag, met een minimum van € 7,50. U krijgt vooraf een bericht dat het pakket onderweg is, het bedrag kan alleen contant en gepast aan de chauffeur betaald worden, er is geen mogelijkheid tot pinnen aan de deur.

Creditcard of Paypal

U kunt op internet ook betalen met uw Credit-Card of PayPal account, hiervoor rekenen we 3% provisie. Wij verwijzen u na het bestelproces door naar de site van PayPal.

Betalen bij afhalen

Als u de producten zelf komt afhalen, dan kunt u in onze winkel contant betalen en pinnen. Dit geldt niet voor onderdelen of bederfelijke producten, deze dienen wel vooraf betaald te worden.