De Bosch boorhamer krijgt van veel kopers een vijfsterrenbeoordeling

Een boorhamer is een uitermate krachtige klopboormachine, waarmee met groot gemak kan worden geboord in vele materiaalsoorten, zoals hout, metaal, metselwerk en beton. Bij de boorhamer kan de snelheid en/of de slagkracht traploos worden geregeld, waardoor de boorhamer nauwkeurig kan worden afgestemd op het te bewerken materiaal.

Een goed voorbeeld van een boorhamer is de Bosch PBH 2500 SRE. Deze Bosch boorhamer is een echt stuk multifunctioneel gereedschap. De Bosch kan gewoon boren, klopboren en kan zelfs gebruikt worden als beitel. In reviews van kopers krijgt de Bosch boorhamer van de meerderheid een vijf-sterren-waardering. Klanten roemen het gemak waarmee de boorhamer door diverse ondergronden komt, zelfs door (gewapend) beton. Ook een sterk punt van deze Bosch boorhamer is het anti-vibratie handvat waardoor het werken met de boorhamer een stuk comfortabeler wordt.

Boorhamers worden vaak gebruikt in zware en stoffige omstandigheden. Wanneer u een boorhamer gaat kopen is de garantieregeling daarom geen onbelangrijk aspect. Bij een Bosch boorhamer krijgt u twee jaar garantie (geldt alleen bij particulier gebruik van de boorhamer) en Bosch biedt tijdens de garantieperiode een eigen reparatieservice waarbij de verzending van de defecte boorhamer gratis is

Natuurlijk let u op de prijs wanneer u een boorhamer wilt kopen. Bij Bosch vindt u al een boorhamer voor een heel redelijke prijs. Maar let niet alleen op de laagste prijs of de beste aanbieding. Let tevens ook goed op de capaciteit van de boorhamer en het gebruiksgemak. Bosch is licentiehouder van het SDS systeem, waarmee u gemakkelijk de boren in de kop van de boorhamer in- en uitklikt. Ook is er een toevoeging aan SDS (plus, top of max) waaraan u gemakkelijk kunt zien tot welke diameter u gaten kunt boren. Denk van te voren dus goed na waar u de boorhamer voor nodig heeft.

Weet u eenmaal welke boorhamer u wilt kopen en heeft u deze misschien niet meteen nodig? Dan is het natuurlijk aan te raden om te wachten op een boorhamer met een leuke aanbieding. Dat kan een korting zijn of een aanbieding in de vorm van extra accessoires. Dat laatste is zeker interessant voor een boorhamer, omdat u daarmee nog meer gebruik kunt maken van uw boorhamer.

Wilt u meer weten over een bepaalde Bosch boorhamer of wilt u hulp bij het kopen van een boorhamer? Onze winkel is zes dagen per week geopend en ons deskundige personeel staat klaar om u te adviseren. We zien u graag tegemoet op de Rotterdamse Rijweg 2 in Rotterdam!