Als een van de geselecteerde Plus dealers van Festool hebben wij regelmatig een leuke Festool aanbieding.

Festool is producent van hoogwaardige elektrische en luchtdrukgereedschappen voor professionele en veeleisende gebruikers. Sinds het ontstaan van het bedrijf in 1925 staan kwaliteit en vernieuwing hoog in het vaandel. Niet voor niets heeft het bedrijf in de loop der jaren meer dan 300 patenten weten te verkrijgen. Hun producten hebben vele prijzen en onderscheidingen in de wacht gesleept. Een bewijs dat toewijding en focus lonen. Klanten van Festool zijn bijzonder trouw aan het merk. Gebleken is dat 90% van de mensen die eenmaal een Festool product hebben gekocht, dit later nogmaals doen. Kijk daarom snel naar onze Festool aanbieding.

Een teken van de betrokkenheid van klanten bij het merk Festool zijn ook de diverse fora die er zijn voor Festool bezitters. Hier wisselen zowel Festool gebruikers als Festool dealers hun ervaringen uit met het gereedschap. Festool doet er zelf ook veel aan om zijn klanten hierbij te betrekken. Zo organiseren ze bijvoorbeeld inloopdagen waar klanten kunnen leren hoe ze nog beter met het Festool gereedschap kunnen werken. Op deze dagen is er ook vaak een leuke aanbieding, dus zo'n inloopdag kan ook voor de portemonnee interessant zijn. Wie Festool gereedschap wil uitproberen kan ook buiten deze inloopdagen terecht bij een van de dealers die zijn geselecteerd als Festool testcentrum. Kijk daarom naar onze Festool aanbieding.

Kruis gereedschappen is een van de zogeheten Plus dealers van Festool. Dergelijke dealers hebben altijd een uitgebreid assortiment aan Festool producten in voorraad. Ook is ons bedrijf een van de "perfecte kant" dealers van Festool. Bij deze dealers vindt u alle informatie over de kantenlijmer van Festool. Ook zijn er bij deze dealers regelmatig demonstraties van de Festool kantenlijmer en hebben zij regelmatig een interessante aanbieding.

Uiteraard is een Festool aanbieding tijdelijk. Bij de aanbieding gaat het om een korting op de aanschaf van uw Festool product of u ontvangt gratis Festool accessoires. U vindt de Festool aanbiedingen zowel in onze webwinkel als in onze winkel aan de Rotterdamse Rijweg 2 in Rotterdam. Wanneer u online bestelt, wordt de aanbieding automatisch in uw Festool bestelling verwerkt. Kijk daarom naar onze Festool aanbieding. Ook vindt u op onze website in de categorie "uitverkoop" regelmatig een leuke aanbieding van Festool producten. Het gaat dan meestal om modellen van vorig jaar, die nog altijd zeer goed zijn, maar dan alleen goedkoper. Bent u op zoek naar zo'n aanbieding? Houd dan onze website goed in de gaten.