Bij Kruis gereedschappen hebben we altijd de Festool bovenfrees op voorraad

Wie regelmatig klust, kan eigenlijk niet zonder bovenfrees. Met een bovenfrees maakt u profielranden, sleuven en groeven. U kunt er platen mee afwerken en de bovenfrees wordt gebruikt om houtverbindingen te maken. Handig als u bijvoorbeeld een kozijn wilt vernieuwen of wanneer u onder andere een houten constructie maakt. Kruis gereedschappenhandel is één van de erkende Festool dealers.

Festool is een van de bekendste producenten van bovenfrezen. Zij leveren drie verschillende bovenfrezen, variërend al naar gelang het doel dat met de bovenfrees wordt beoogd. De Festool OF 1010 bovenfrees is vooral geschikt voor het fijne werk. Uiteraard kunt u met deze bovenfrees groeven, sponningen en zwaluwstaartverbindingen maken. De tweede bovenfrees in de OF lijn van Festool is de OF 1400. Deze bovenfrees houdt het midden tussen kracht en comfort. Tenslotte is er de Festool Bovenfrees OF 2200. Dit is een regelrechte krachtpatser met een vermogen van 2200 Watt. Ondanks zijn kracht werkt ook deze Festool bovenfrees zeer precies en nog altijd zeer comfortabel.

U ziet op basis van dit korte overzicht al dat het kopen van een bovenfrees goed nadenken vergt. Bij Kruis gereedschappen raden we aan om eerst een aantal zaken goed helder te hebben voordat u een bovenfrees gaat kopen, zoals:

Een Festool bovenfrees kopen betekent doorgaans een aardige investering. U koopt nu eenmaal topkwaliteit en u kunt de prijs van Festool dan ook niet met ander, goedkoop gereedschap vergelijken. Bedenk wel dat een Festool bovenfrees jaren meegaat. Tel daar bij op dat wij bij Kruis gereedschappen regelmatig een Festool bovenfrees in de aanbieding hebben en u doet een aanschaf waar u geen spijt van zult hebben.

Een bovenfrees kopen bij Kruis gereedschappen is gemakkelijk en snel. Kruis gereedschappenhandel is één van de erkende Festool dealers. Wij hebben zowel een uitgebreid assortiment in onze winkel als in onze webshop. Houd onze website in de gaten voor een aanbieding van een Festool bovenfrees. Wilt u een bovenfrees kopen die niet op onze site staat? Stuur ons dan een e-mail en we komen zo spoedig mogelijk bij u terug met een passend antwoord.