Voor wie splintervrij wil zagen hebben wij de Festool zaagtafel te koop

Een zaagtafel - andere benamingen zijn tafelcirkelzaag en cirkelzaagtafel - is een tafel waarin een zaagblad bevestigd is. Het zaagblad wordt door een elektromotor aangedreven. In tegenstelling tot een handcirkelzaag is een zaagtafel zeer geschikt voor het afkorten en zagen van vloerdelen en andere grote stukken plaatmateriaal. In de zaagtafel kunnen verschillende zaagbladen worden gemonteerd waarmee de dikte en de precisie van de zaagsnede kunnen worden bepaald. Informeert u gerust naar een zaagtafel aanbieding.

Om goed en netjes plaatmateriaal te kunnen zagen, is het van belang dat de zaagtafel van een bepaalde afmeting is. Het is overigens ook mogelijk om een eigen tafel om de zaagtafel heen te bouwen, zodat nog gemakkelijker en stabieler, lees preciezer, kan worden gezaagd. Belangrijk voor precies zagen is ook de kwaliteit van de geleider van de zaagtafel en de kwaliteit van de zaagbladen van de cirkelzaag. Sommige zaagtafels hebben de mogelijkheid om in verstek te zagen, wat uiteraard handig is als u meubelplaten wilt zagen. Informeert u gerust naar een zaagtafel aanbieding.

Wie een zaagtafel gaat kopen zal zien dat de keuze tegenwoordig groot is. Eigenlijk is voor elke toepassing wel een andere zaagtafel te koop. Pas dan ook op dat u niet de eerste de beste zaagtafelaanbieding koopt, want dat kan voor teleurstellingen zorgen. U laten leiden door alleen de prijs heeft weinig zin, want wij hebben een zaagtafel te koop vanaf ongeveer euro 300,- tot bijna euro 3.000,-. Daartussen zitten grote verschillen.

In onze collectie hebben we overigens alleen zaagtafels van A-merken te koop, zoals van Festool. Een Festool zaagtafel biedt naar onze mening veel waar voor zijn geld. Naast een goede prijs-kwaliteit-verhouding is de ruime keuze aan accessoires voor de Festool zaagtafel een belangrijk pluspunt. Denk hierbij aan diverse geleidesystemen, beveiligingskappen en uiteraard een ruime keuze aan zaagbladen voor de cirkelzaag. Overigens vindt u bij Kruis gereedschappen ook hele goede zaagbladen voor een Festool cirkelzaag van andere - lees goedkopere - merken. Informeert u gerust naar een zaagtafel aanbieding.

Een Festool zaagtafel is bij Kruis gereedschappen vanaf ongeveer euro 1.000,- te koop. Voor dat bedrag heeft u de trek- en afkortzaag PRECISIO CS 50 van Festool. Interessant aan deze zaagtafel is onder meer dat u de zaagbladen van de cirkelzaag zonder gereedschap kunt wisselen. Festool werkt namelijk met "FastFix" techniek voor de zaagbladwisseling. Een ander sterk punt is de multifunctionele trekgreep van deze zaagtafel. Alle functies van de zaagtafel bedient u hiermee met één hand. Verder zaagt deze Festool zaagtafel splintervrij doordat er aan twee kanten splinterbescherming met het zaagblad meeloopt. Informeert u gerust naar een zaagtafel aanbieding.

Bij Kruis gereedschappen hebben we negen van de tien keer de zaagtafel te koop die u zoekt. Ziet u in onze webwinkel toch niet de zaagtafel die u zoekt? Of bent u op zoek naar een speciale aanbieding van een zaagtafel of wellicht bijzondere zaagbladen? Stuur ons dan een e-mail en leg uit waarnaar u op zoek bent. We willen u graag van dienst zijn.