Gun uzelf de premium kwaliteit van het Gedore gereedschap

U bent handig en sleutelt zelf veel? Aan uw auto, boot of caravan bijvoorbeeld? Maak het uzelf dan gemakkelijk en werk alleen met het beste gereedschap. Gedore gereedschap behoort tot de premium merken op het gebied van dop- en steeksleutels en ander handgereedschap. Loop een willekeurige professionele onderhoudswerkplaats binnen en u zult dan ook in negen van de tien gevallen zien dat men met gereedschap van Gedore werkt.

Veel mensen beknibbelen op de aanschafprijs als het op gereedschap aankomt. Ze sprokkelen vaak gereedschap bij elkaar uit koopjesbakken en dergelijke. Verkeerde zuinigheid vinden wij. Ten eerste biedt goed gereedschap veel meer gebruiksgemak. Met een doppenset van Gedore bijvoorbeeld krijgt u vrijwel elke moer los en, belangrijker nog, zet u deze ook weer veilig vast. Ten tweede voorkomt u dat de bouten en moeren van uw auto of boot kapot gaan wanneer u eraan sleutelt. Stelt u zich voor dat u aan het sleutelen bent aan uw dierbare oldtimer en u draait een bout door, omdat de steeksleutel niet past. Zonde en veel ergernis bovendien. Ten derde is gereedschap van Gedore duurzaam. U koopt het letterlijk voor het leven en wat aanvankelijk misschien een flinke investering lijkt te zijn, blijkt op de langere termijn een gering bedrag.

Wanneer u een Gedore doppenset in handen krijgt zult u direct de goede kwaliteit herkennen. Kijk bijvoorbeeld maar eens naar de precisie van de ratel in de doppenset. Een genot om mee te werken! Dat geldt tevens voor de doppen en de verlengstukken in de set. Alles past gewoon perfect, ook na jarenlang gebruik.

Bij Kruis gereedschappen zijn we officieel dealer van Gedore gereedschap. U vindt bij ons daarom een zeer ruim aanbod van Gedore gereedschap en we zijn goed op de hoogte van de laatste innovaties van het merk, want bij Gedore zitten ze niet stil en wordt het gereedschap telkens vernieuwd. Wat dacht u van een gereedschappenwagen met een 230 V aansluiting of hun nieuwe ringratelsleutel (denk aan de innovatieve Ringratelsleutel Nr 7 van Gedore)?

Bij Kruis gereedschappen bestelt u uw Gedore gereedschap gemakkelijk, veilig en snel online, maar we hebben ook nog steeds het gemak van de fysieke winkel. Bijvoorbeeld voor wie gereedschap gewoon eerst wil voelen. U bent dus ook van harte welkom in onze zaak in Rotterdam voor uw Gedore gereedschap. Wilt u zeker weten dat we hebben wat u zoekt, kijk dan van te voren eerst in onze webwinkel. We zien uw komst graag tegemoet!