Knipex levert tangen en ander gereedschap van hoge kwaliteit

Knipex levert al meer dan 130 jaar kwaliteitsgereedschap. Begin vorige eeuw was Knipex een begrip in veel smederijen. Later breidde het bedrijf zijn gamma uit naar ander gereedschap, met name tangen. Inmiddels staat de vierde generatie aan het roer van dit Duitse familiebedrijf en exporteert Knipex gereedschap naar vele landen.

Uiteraard levert Knipex veel gereedschap, zoals waterpomptangen en pijptangen, maar ze leveren ook zeer specialistisch gereedschap voor loodgieters en elektrotechnici. Knipex levert zelfs gereedschap dat in de lucht- en ruimtevaartindustrie wordt gebruikt. Tegenwoordig heeft Knipex rond de 100 verschillende tangen in zijn productenbestand. Tel daar nog eens de varianten in lengte en afwerking bij op en er zijn zo'n 900 verschillende Knipex tangen op de markt!

Kruis gereedschappen is officieel dealer van Knipex tangen en ander hoogwaardig Knipex gereedschap. Knipex tangen worden onder andere geroemd omdat ze zo veelzijdig zijn. De bek van de tang is zeer gemakkelijk verstelbaar door middel van de eigen Knipex Quickset technologie. De kracht die met een Knipex tang kan worden overgebracht is echt ongekend. Bij werken waar het erop aan komt om een stevige en vaste grip te hebben, raden wij dan ook Knipex tangen aan. Ook wanneer het om zachter materiaal gaat is Knipex gereedschap zeer geschikt. Knipex tangen hebben namelijk geen scherpe bek of tanden, waarmee u bij het gebruik van ander gereedschap diepe afdrukken in het materiaal zou achterlaten.

Het klinkt misschien wat gek, maar een Knipex tang is ook een mooi cadeau. Door de superieure kwaliteit van Knipex gereedschap geeft u iets voor het leven en voor echte techneuten zal het een stuk gereedschap zijn om te koesteren. Functioneel, praktisch en ook nog eens mooi vormgegeven. En Knipex geeft, ook niet onbelangrijk, ook nog eens een levenslange garantie op zijn tangen!

Knipex gereedschap is verkrijgbaar bij Kruis gereedschappen. Wij hebben altijd een ruime selectie Knipex tangen en ander gereedschap in voorraad. Kom langs in onze vestiging aan de Rotterdamse Rijweg 2 in Rotterdam en ervaar zelf hoe Knipex gereedschap in de hand ligt. U kent Knipex gereedschap al en wilt gewoon snel bestellen? Dat kan via onze webwinkel. Hier vindt u altijd het actuele overzicht van onze voorraad Knipex gereedschap. En wanneer iets niet op voorraad is, ziet u meteen hoe lang het duurt om te bestellen.