Kijk in onze webshop of kom langs in onze winkel voor een scherpe Makita accuboormachine aanbieding

Accuboormachines zijn de laatste jaren sterk doorontwikkeld. Een belangrijke bijdrage aan deze ontwikkeling komt door de innovaties op het gebied van de accu. Vroeger kenden we eigenlijk alleen maar de accu schroefmachine. Deze werkte met de eerste of tweede generatie accu's, die niet al te sterk waren. Ook hadden ze als nadeel dat het opladen zeer lang duurde en ze hadden een 'geheugen' dat als nadeel had dat, wanneer men ze oplaadde voordat ze leeg waren, een deel van de capaciteit permanent verloren ging. Informeer daarom naar de Makita accuboor aanbieding.

Intussen zijn we toe aan de derde generatie accu's, de zogenaamde Li-on accu's. Naast het lichte gewicht en het ontbreken van het geheugeneffect hebben deze accu's als groot voordeel dat ze een stuk sterker zijn. Door de grotere kracht van de accu zijn nieuwe toepassingen binnen bereik gekomen en kennen we inmiddels de accu klopboormachine. Dus waar vroeger snoerloos werken alleen mogelijk was met de accu schroefmachine is dat voordeel nu ook beschikbaar voor de accu klopboormachine. Informeert u gerust of er een accuboor aanbieding is.

Een nadelig aspect van de derde generatie accu's (Li-on) is dat de prijs een stuk hoger ligt dan die van de oudere generaties. Ga er dan ook vanuit dat wanneer u een goedkope accuboormachine ziet, u zeer waarschijnlijk niet met een Li-on type accuboor te maken heeft. Het zijn dan ook vooral de gerenommeerde fabrikanten (denk aan een merk als Makita) waar u een dergelijke accuboormachine kunt kopen. Informeer daarom naar de Makita accuboor aanbieding.

Bent u iemand die regelmatig klust of wellicht een professional, dan is de hogere aanschafprijs van een Li-on accuboormachine het zeker waard. Laat de goedkope accuboor aanbieding voor wat het is en gun uzelf het plezier, het gemak en de kwaliteit van de derde generatie accuboormachine. Waar u wel in kunt variƫren is het voltage van de accu en daarmee ook de aanschafprijs. Bij Makita vindt u bijvoorbeeld een accuboor met 12 Volt, 14,4 Volt of zelfs 18 Volt. Een hoger voltage betekent meer kracht, maar of u dat nodig heeft hangt af van de toepassing. Voor het schroeven en het boren in hout is een Makita accuboor met een lager voltage voldoende. Pas wanneer u ook in steen wilt boren, dient u aan een accu klopboormachine te gaan denken en is een hoger voltage wenselijk. Bedenk wel dat een hoger voltage weer betekent dat de accuduur korter zal zijn.

Wilt u helemaal kiezen voor optimaal gemak dan is een tweede accu natuurlijk een goede optie bij de aankoop van een accuboormachine. Zoals gezegd zijn die echter vrij kostbaar en daarom is het raadzaam te wachten (indien mogelijk) op een interessante Makita accuboormachine aanbieding. Zo'n aanbieding bestaat er vaak uit dat bij de aanschaf van uw Makita accuboor, u gratis een tweede accu krijgt. Ook is er regelmatig een Makita aanbieding waarbij u een mooie en stevige opbergkoffer voor uw accuboor krijgt. Daarmee bergt u uw Makita accuboormachine netjes en veilig op en voorkomt u beschadigingen door stof of stoten. Informeert u gerust of er een accuboor aanbieding is.

Kruis gereedschappen heeft regelmatig een interessante accuboor aanbieding. Volg daarvoor onze website. Wij hebben zowel in onze vestiging aan de Rotterdamse Rijweg 2 in Rotterdam als in onze webshop altijd dezelfde aanbiedingen. Dus het maakt niet uit of u online zoekt naar een accuboormachine aanbieding of langskomt in de winkel. Kom dus langs of neem een kijkje in onze webshop en zoek de Makita accuboor of een ander A-merk, die het beste past bij uw kluswerkzaamheden. Informeer daarom naar de Makita accuboor aanbieding.