Heeft u uw nieuwe gereedschap niet meteen nodig? Wacht dan tot we weer een interessante Makita actie hebben

Makita is een Japanse leverancier van (draagbaar) elektrisch gereedschap van topkwaliteit. Vergeleken met B-merk gereedschap of gereedschap van generieke merken betaalt u voor Makita wat meer. Dat geldt soms ook in vergelijking met andere leveranciers van topkwaliteit gereedschap, maar Makita levert nu eenmaal goed en duurzaam gereedschap. Wilt u toch een beetje op de kleintjes letten en heeft u uw nieuwe gereedschap niet meteen nodig? Dan is het aan te raden om te wachten op een interessante actie van Makita.

Bij Kruis gereedschappen hebben we met grote regelmaat een interessante Makita actie. We geven hieronder wat voorbeelden:

Heeft u elders wellicht een mooie Makita actie gezien en u wilt weten of deze ook bij Kruis gereedschappen verkrijgbaar is? Stuur ons dan een e-mail en vraag een offerte aan (zie het kopje "hulp en informatie" op onze site). Geef daarbij zo duidelijk mogelijk aan om a) welk Makita gereedschap het betreft en b) om welke actie het gaat. We doen ons best om uw vraag snel te beantwoorden.