Heeft u uw nieuwe gereedschap niet meteen nodig? Wacht dan tot we weer een interessante Makita actie hebben

Makita is een Japanse leverancier van (draagbaar) elektrisch gereedschap van topkwaliteit. Vergeleken met B-merk gereedschap of gereedschap van generieke merken betaalt u voor Makita wat meer. Dat geldt soms ook in vergelijking met andere leveranciers van topkwaliteit gereedschap, maar Makita levert nu eenmaal goed en duurzaam gereedschap. Wilt u toch een beetje op de kleintjes letten en heeft u uw nieuwe gereedschap niet meteen nodig? Dan is het aan te raden om te wachten op een interessante actie van Makita.

Bij Kruis gereedschappen hebben we met grote regelmaat een interessante Makita actie. We geven hieronder wat voorbeelden:

  • Een hele interessante actie van Makita is bijvoorbeeld de gratis extra accu. Deze actie geldt voor onder meer de Makita tackers, kitpistolen, cirkelzagen en boormachines. Het voordeel van deze actie behoeft bijna geen betoog. Met de extra accu kunt u altijd doorwerken en heeft u altijd voldoende kracht beschikbaar. Afhankelijk van het gereedschap loopt uw voordeel van deze Makita actie op van enkele tientjes tot wel zeventig Euro.
  • Voor klussers en bouwvakkers is en blijft de actie met een gratis Makita bouwradio een aanrader. De Makita bouwradio is mooi en robuust vormgegeven en is verkrijgbaar in combinatie met onder meer de tackers, breekhamers en de slagmoersleutels. Deze Makita actie is maar beperkt geldig en het is dan ook raadzaam onze website in de gaten te houden. Overigens heeft Makita zelf ook een heel handig overzicht op hun website, waar elke lopende actie op wordt vermeld.
  • Naast een actie met gratis Makita producten zijn er ook regelmatig acties met kortingen. Informeer daarom altijd naar een Makita actie. Hier zit doorgaans wel onderscheid tussen een actie van Makita zelf en die van ons bedrijf. Bij Kruis gereedschappen hebben we zelf namelijk regelmatig een interessante actie met Makita gereedschap. Het is daarom aan te raden om regelmatig de sectie "uitverkoop" op onze website te bekijken. Hier vindt u bijvoorbeeld scherpe aanbiedingen van misschien wat oudere, maar nog altijd zeer degelijke modellen. Ook van Makita. Informeer daarom altijd naar een Makita actie.

Heeft u elders wellicht een mooie Makita actie gezien en u wilt weten of deze ook bij Kruis gereedschappen verkrijgbaar is? Stuur ons dan een e-mail en vraag een offerte aan (zie het kopje "hulp en informatie" op onze site). Geef daarbij zo duidelijk mogelijk aan om a) welk Makita gereedschap het betreft en b) om welke actie het gaat. We doen ons best om uw vraag snel te beantwoorden.