Werken terwijl u geniet van een top geluidskwaliteit met de Makita bouwradio

In de bouw geeft muziek al sinds jaar en dag een vertrouwd geluid. Vroeger nog uit transitortjes en later met zelf in elkaar getimmerde autoradio's met speakers. Knallen op de steiger en natuurlijk allemaal meezingen. Toentertijd was er nog wel vaak getob met snoeren en moest men voorzichtig zijn met het verplaatsen van de bouwradio om de ontvangst niet te verliezen. Die tijd is nu gelukkig over, nu gereedschapproducenten tegenwoordig allemaal een prachtige bouwradio in hun productengamma hebben opgenomen.

Dat geldt ook voor Makita, leverancier van eersteklas elektrisch gereedschap. De BMR100 bouwradio van Makita bijvoorbeeld is een "echte" Makita. Deze bouwradio is namelijk uitgerust met DAB+. De bouwradio is dus helemaal klaar voor digitale radio en, waar u ook bent, heeft u een storingsvrije ontvangst. Deze bouwradio heeft ook nog eens meer zenders dan de oude analoge bouwradio's. Met deze bouwradio is het zelfs mogelijk om de soms vervelende radioreclames weg te filteren.

Met zijn ontvangst- en geluidsprestaties en zijn degelijke behuizing is deze bouwradio precies hetgeen u van Makita mag verwachten. En ja, daar hangt een prijskaartje aan dat misschien aan de forse kant is vergeleken met andere bouwradio's. Maar als u een bouwradio gaat kopen en de specificaties zult vergelijken, dan zult u zien dat de Makita bouwradio zijn prijs waard is. Wat dacht u namelijk van de naast de al genoemde eigenschappen, ook nog eens van de 19 uur durende speelduur op een volle accu?

Interessant wordt het wanneer u kunt wachten tot we weer een interessante bouwradio aanbieding hebben. Zo was er eind vorig jaar een mooie aanbieding met de Makita DMR102 Bouwradio. Bij aankoop van onder meer een Makita boorhamer werd deze bouwradio gratis weggegeven. Wat overigens goed is om te weten, is dat bij dergelijke aanbiedingen van Makita het doorgaans is toegestaan om meerdere keren van de aanbieding gebruik te maken. Dat betekent dat wanneer u dan bijvoorbeeld ook nog eens een Makita haakse slijper of een Makita schuurmachine zou kopen, u nog een bouwradio krijgt. En daarmee heeft u meteen een leuk cadeau voor een medewerker of voor een bevriende relatie.

Naast een aanbieding met een bouwradio als gratis product bij uw Makita gereedschap, zijn er ook interessante aanbiedingen wanneer u "slechts" alleen een bouwradio wilt kopen. Zo heeft Makita regelmatig een aanbieding met een gratis accu. Zoals gezegd is dat handig voor de radio, want u heeft geen last meer van het snoer, maar wist u dat die accu ook te gebruiken is in bijvoorbeeld de Makita accu boorhamer?

Weet dus dat u tegenwoordig ook bij Kruis gereedschappen moet zijn wanneer u een bouwradio gaat kopen. Vergeet hifi- en andere elektronicazaken. Bij Kruis gereedschappen hebben we de bouwradio die u zoekt en met een beetje geluk ook nog een mooie Makita aanbieding.