Kruis gereedschappen is een van de geselecteerde PowerPartner dealers van Metabo gereedschappen

Metabo is een allround leverancier van elektrisch gereedschap voor zowel de doe-het-zelver als de professional in de bouw. Zoals zoveel producenten van elektrisch gereedschap, is Metabo een van oorsprong Duits merk. In Nederland is Metabo een snel groeiend merk. Sinds 1982, het jaar waarop een eigen Metabo vertegenwoordiging in Nederland werd gevestigd, is de omzet van het merk maar liefst verviervoudigd.

Metabo heeft een zeer uitgebreid netwerk van dealers in Nederland. Bij deze dealers vindt u altijd een selectie uit het productengamma van Metabo. Kruis gereedschappen behoort tot een van de zogeheten PowerPartner dealers van Metabo. Deze Metabo dealers hebben, in vergelijking met andere dealers, een zeer compleet assortiment Metabo gereedschappen en accessoires op voorraad. Ook heeft Kruis gereedschappen in vergelijking met gewone dealers exclusieve Metabo aanbiedingen. Ten slotte onderscheiden de PowerPartner dealers zich in hun excellente service en klantgerichtheid voor kopers van Metabo producten.

Als een van de grotere dealers van Metabo gereedschap hebben wij in de loop der jaren nogal wat kennis en ervaring met het gereedschap van dit merk opgebouwd. Op basis daarvan weten we dat het om betrouwbaar en zeer degelijk gereedschap gaat. Tot de meest verkochte Metabo gereedschappen behoren onder meer de afkortzaag en de boorhamer. Het komt voor dat mensen in de winkel komen met een Metabo boorhamer, die zij nog van hun vader hebben gekregen. Dertig jaar later en heel wat gebruiksuren verder zijn zij nog steeds tevreden over hun Metabo boorhamer. Alleen al vanwege het gebruiksgemak koopt men dan bij wijze van spreken een snoerloze accu boorhamer. Van Metabo uiteraard.

Groot voordeel voor u als klant, naast de kennis en ervaring, om bij een van de PowerPartner dealers te kopen is verder dat u het Metabo elektrische gereedschap zelf kunt zien en vasthouden. Wist u bijvoorbeeld dat Metabo wel tien verschillende varianten heeft van de boorhamer? Tegenwoordig zijn de meeste uitvoeringen een accu boorhamer, maar ook daarbinnen valt nog veel te kiezen. Dan zijn er ook nog eens vijf verschillende versies van de afkortzaag. Deze werken trouwens allemaal op een accu, wat natuurlijk heel praktisch is.

Als Metabo dealer staat Kruis gereedschappen graag voor u klaar met advies bij de aankoop van uw Metabo boorhamer, afkortzaag of ander product. Ook na de aankoop kunt u rekenen op onze service, of het nou gaat om advies voor de aankoop van een accessoire, het onderhoud of de reparatie. We hopen u te mogen begroeten als klant voor uw volgende Metabo aankoop in onze winkel aan de Rotterdamse Rijweg 2 in Rotterdam.