Op het gebied van elektrisch micro gereedschap staat Proxxon micromot voor absolute topkwaliteit

Proxxon micromot gereedschappen staat al bijna 30 jaar voor elektrisch gereedschap van hoge kwaliteit. Proxxon micromot levert, met name, elektrisch gereedschap voor modelbouwers, instrumentmakers, opticiens, gereedschapmakers, juweliers en nog vele andere technici. Uit ervaring weten wij dat Proxxon, en dan met met name met miniatuur precisiegereedschap, boven de concurrentie uitsteekt.

Hieronder een greep uit de instrumenten die wij in huis hebben uit de Proxxon micromot lijn:

  • FBS 240/E: de fijnboorslijper uit de Proxxon micromot lijn. Deze topper heeft bijna hetzelfde draaimoment in zijn laagste als in zijn hoogste toerental, waardoor uiterst nauwkeurig werken mogelijk wordt.
  • LWB/E: de haakse boormachine van Proxxon. Een bijzonder stuk gereedschap, waarmee het mogelijk wordt om ook op moeilijk toegankelijke plekken te werken. Deze boormachine kan ook worden gebruikt als haakse slijper.
  • STS/E: een voortreffelijke decoupeerzaag. Ook dit apparaat werkt met de voor Proxxon micromot kenmerkende 230 Volt gelijkstroom (DC) motor. Deze is weliswaar klein, maar toch zeer krachtig en bovenal uiterst stil en energiezuinig.
  • Micromot 230/E: misschien wel de topper van Proxxon. Met de micromot 230/E kunt u boren, frezen, polijsten, snijden, graveren en slijpen. Uiteraard traploos instelbaar en door zijn slanke behuizing heeft de micromot 230/E een uitstekende ergonomie.
  • Micromot 50/E modelbouw- en graveerset: industriĆ«le kwaliteit voor de modelbouwer. Deze set bestaat uit de Proxxon micromot 50/E met daarnaast 34 verschillende toebehoren, zoals een fijnfrees, fijnboor en verschillende polijst- en slijpschijven.
  • Proxxon micromot boorstandaard MB 200: precisieboren onder elke hoek. Deze boormachinehouder maakt schuin boren - tot zelfs 90 graden - en frezen mogelijk. U bedient deze micromot met weinig kracht, waardoor u heel precies kunt werken.

De toepassingen van Proxxon micromot zijn bijna oneindig. In onze klantenkring zien we tandtechniekers die gebruik maken van de Micromot boor- en freessystemen. Uit de juwelen- en sieradenindustrie is er vraag naar het diamant-, reinigings- en polijstgereedschap van Proxxon. Uit bijvoorbeeld de modelbouwwereld is er veel vraag naar de schuur- en polijstgereedschappen van Proxxon.

Maak kennis met het elektrisch fijngereedschap van Proxxon uit de micromot lijn en andere series. Het Proxxon micromot assortiment is zeer uitgebreid, maar bij Kruis gereedschappen streven we ernaar om een ruime collectie op voorraad te hebben. U bent van harte welkom in onze winkel aan de Rotterdamse Rijweg 2 in Rotterdam, maar kijk voor ons actuele aanbod altijd eerst in de webwinkel. Daar vindt u tevens regelmatig interessante aanbiedingen van Proxxon micromot.