Op het gebied van elektrisch micro gereedschap staat Proxxon micromot voor absolute topkwaliteit

Proxxon micromot gereedschappen staat al bijna 30 jaar voor elektrisch gereedschap van hoge kwaliteit. Proxxon micromot levert, met name, elektrisch gereedschap voor modelbouwers, instrumentmakers, opticiens, gereedschapmakers, juweliers en nog vele andere technici. Uit ervaring weten wij dat Proxxon, en dan met met name met miniatuur precisiegereedschap, boven de concurrentie uitsteekt.

Hieronder een greep uit de instrumenten die wij in huis hebben uit de Proxxon micromot lijn:

De toepassingen van Proxxon micromot zijn bijna oneindig. In onze klantenkring zien we tandtechniekers die gebruik maken van de Micromot boor- en freessystemen. Uit de juwelen- en sieradenindustrie is er vraag naar het diamant-, reinigings- en polijstgereedschap van Proxxon. Uit bijvoorbeeld de modelbouwwereld is er veel vraag naar de schuur- en polijstgereedschappen van Proxxon.

Maak kennis met het elektrisch fijngereedschap van Proxxon uit de micromot lijn en andere series. Het Proxxon micromot assortiment is zeer uitgebreid, maar bij Kruis gereedschappen streven we ernaar om een ruime collectie op voorraad te hebben. U bent van harte welkom in onze winkel aan de Rotterdamse Rijweg 2 in Rotterdam, maar kijk voor ons actuele aanbod altijd eerst in de webwinkel. Daar vindt u tevens regelmatig interessante aanbiedingen van Proxxon micromot.