Voor professioneel spijkeren, nieten of andere bevestigingen kiest u de Senco tacker

Wie op zoek is naar een goede tacker heeft tegenwoordig nogal wat keuze. Een belangrijke keuze is de aandrijving van de tacker. Als het om een nagel- of spijkertacker gaat, bestaan er grofweg drie soorten, namelijk tackers op perslucht, op gas en er zijn elektrische tackers. Elk van deze systemen heeft zo zijn eigen voor- en nadelen. Een persluchtsysteem is over het algemeen degelijk en goedkoop in aankoop en gebruik. Daar staat wel tegenover dat u een compressor nodig heeft en dat de luchtslang in de weg kan zitten bij het werk. Dat nadeel heeft u niet bij een tacker op gas of bij een elektrische (accu)tacker. De tacker met een gaspatroon is echter wel duurder in aanschaf en u heeft altijd gaspatronen nodig. Dat is een nadeel dat u echter niet heeft bij een elektrische tacker. Die is dus gemakkelijk in gebruik, maar op het gebied van kracht moet de elektrische tacker het wel afleggen tegen de tackers op gas en perslucht.

Zoekt u een professionele tacker die het midden houdt tussen al deze voor- en nadelen, dan is de Senco Fusion F-15 DA spijkertacker 32-63 mm misschien iets voor u. Veel professionals in de bouw werken met een Senco tacker. Senco maakt pneumatisch, elektrisch, gas, slangloos pneumatisch en accu-aangedreven tackers. De tackers van Senco worden in de bouw gebruikt en bijvoorbeeld ook voor de productie van prefab bouwelementen, meubels, caravans, bedden, chalets en pallets.

De Fusion tacker van Senco is een bijzonder stuk gereedschap. Vooral wanneer u lijsten, kozijnen, glaslatten en regelwerk wilt bevestigen kan deze Senco tacker uniek in zijn soort worden genoemd. Wat deze tacker zo bijzonder maakt, is vooral de kracht; deze is net zo krachtig als een op lucht aangedreven tacker, maar u heeft geen compressor of gas nodig. De kracht van deze tacker komt uit de combinatie van stikstof en zijn 18V Li-ion accu. Vandaar ook de naam Fusion van deze Senco tacker. Vergis u niet, de stikstof komt uit een patroon dat met een gesloten systeem werkt; bijvullen is dus niet nodig.

Naast de Fusionlijn vindt u bij Kruis gereedschappen ook de andere lijnen van Senco. Zoekt u een Senco tacker voor industrieel gebruik, kies dan voor de Xtreme Pro serie van Senco. Daarnaast is er de Semi Pro serie waar u een Senco tacker vindt voor professioneel gebruik, maar geschikt voor minder intensief gebruik dan de Xtreme Pro serie.