Over Kruis Gereedschappen

Bekijk onze winkel met Google Streetview
Kruis anno 1957
Festool stelling
Magazijn

Al sinds 1945...

Kruis Gereedschappen is sinds 1945 gevestigd in de Rotterdamse deelgemeente Overschie. In het oude Overschie was deze firma een bekend adres voor alles wat met ijzer te maken had. Overschie is tot 1941 een rijke en zelfstandige gemeente geweest met veel boeren, kleine industrie en scheepswerven. Dit waren onze eerste industriƫle klanten.

Met de tijd meegroeien...

Inmiddels liggen er rond Overschie diverse industrieterreinen en heeft de bedrijvigheid zich buiten de oude dorpskern verplaatst. Ook Kruis Gereedschappen is met de tijd meegegaan, wij leveren nu voornamelijk kwaliteitsgereedschap en de daarbij horende service, zoals keuringen en reparaties. We handelen daarom tegenwoordig onder de naam Kruis Gereedschappen.

Eigen werkplaats...

Ook de werkplaats is met de tijd mee is gegroeid. Waar ooit schaatsen en grasmaaiers werden geslepen, staan nu keurings- en testapparatuur om NEN3140 keuringen uit te voeren en machines te repareren. Ook hebben we twee servicebussen door het land rijden om op locatie keuring en reparaties uit te voeren.

Zaken doen...

Wij zijn officieel dealer van alle producten die we verkopen. Door aanzienlijke voorraden en goede afspraken met leveranciers kunnen wij snel en efficient werken. Een groot deel van ons aanbod staat op onze website, en voor persoonlijk advies kunt u altijd in onze winkel terecht.

Bosch Systeem Specialist...

Bosch stelling

Metabo Power Partner...

Metabo stelling

DeWALT Center...

DeWALT stelling

Knipex, Bahco en Leica producten...

Toonbank

Festool Shop-in-Shop...

Festool stelling

Makita Dealer...

Makita stelling

Het kantoor...

Kantoor