Kosten keuringen en reparaties

Voor alle keuringen en reparaties hanteren wij een zeer eenvoudige kosten structuur, waarbij u zelf kunt controleren of alle prijzen kloppen en eerlijk zijn. Het is mogelijk om door ons voor uw situatie een redelijk goede schatting te maken. Hieronder een opsomming van de 3 bestanddelen die de prijs bepalen.

Uurtarief

Wij rekenen 65.00 euro exclusief btw per manuur voor alle keurings- en reparatiewerkzaamheden. Voorrijkosten vallen hier ook onder. De "teller" gaat dus lopen op het moment dat onze keurmeesters hier in de auto stappen om naar u toe te gaan. U heeft zelf een behoorlijke invloed op hoe veel tijd het keuren in beslag neemt, door alles klaar te leggen zodat onze mensen direct aan de slag kunnen en niet hoeven te wachten.

Certificaten

Het aanmaken van de certificaten gebeurd achteraf en word in een volledig rapport gepresenteerd. Wij rekenen 60.00 euro exclusief btw. Deze kosten worden éénmaal per totale keuring in rekening gebracht, ook wanneer er verschillende rapportages opgemaakt moeten worden. Wij kunnen de certificaten op papier en digitaal aanleveren.

Kleine reparaties

Kleine reparaties, hierbij moet u denken aan het vervangen van snoeren of ladderpootdoppen, vallen onder het uurtarief. Het enige dat gerekend wordt zijn de verbruikte materialen, wij rekenen hiervoor gangbare marktprijzen.