Reparaties electrisch gereedschap

In onze eigen werkplaats in Rotterdam keuren en repareren wij alle grote merken electrisch gereedschap en klimmateriaal. Veelal tegen een veel gunstiger tarief dan reparatie door de fabrikant. Ook voor een preventieve onderhoudsbeurt van uw machines kunt u bij ons terecht.

Werkwijze

Nadat u uw machine bij ons heeft afgeleverd, gaan wij eerst onderzoeken wat er precies aan de hand is. Dit onderzoek kost 25 euro exclusief btw, en op basis hiervan kunnen wij een goede inschatting maken van wat de werkelijke kosten zullen zijn. Als de kosten beneden de 50 euro exclusief btw blijven wordt de reparatie direct uitgevoerd, boven dit bedrag krijgt u eerst een prijsopgave. Mocht u de machine niet willen laten repareren dan krijgt u de machine mogelijk in onderdelen terug.

Een machine moet na reparatie weer veilig te gebruiken zijn. Het is daarom alleen mogelijk een reparatie te laten uitvoeren die dusdanig is dat de machine weer volgens NEN 3140 goedgekeurd kan worden. Wij leveren alleen veilig gereedschap af.

Zelf repareren

Als u zelf de reparatie wilt uitvoeren, bieden wij van vele machines de onderdelen tekeningen zoals we die zelf ook gebruiken aan via onze website. In het onderdelen overzicht kunt u naar uw machine zoeken en alle onderdelen, voor zover leverbaar, bestellen en zelf aan de slag gaan. Wij kunnen u wel van de onderdelen voorzien maar kunnen u niet helpen met de reparatie ervan. Daarvoor moeten we de machine echt zelf in handen hebben en zelf de reparatie uitvoeren.