Keuringen en reparaties

Behalve verkoop van gereedschappen, kunnen wij deze uiteraard ook onderhouden voor u. Wij hebben alle apparatuur, kennis en certificering voor het keuren en onderhouden van electrisch gereedschap, verplaatsbaar klimmateriaal en valbeveiliging. Keuringen kunnen veelal op locatie worden uitgevoerd, reparaties zullen meestal in onze werkplaats worden uitgevoerd.

Heeft u vragen of wilt u voor uw sitatie advies hebben? De vraag die wij als eerste zullen stellen is hoeveel stuks gereedschap of klimmateriaal en wat de algemene staat ervan is. Op basis daarvan kunnen wij u van extra informatie voorzien en u op maat advies geven. Het makkelijkste is om dit telefonisch te doen, bel hiervoor tijdens kantooruren naar 010-4153692.

Reparaties van electrisch gereedschap

Reparaties

Wij repareren machines van alle grote merken. Voor reparaties rekenen wij, buiten de onderdelen, een uurtarief, dus kunnen tijdens het keuren kleine reparaties in één keer meegenomen worden. Voor grotere reparaties, of wanneer de onderdelen niet direct voor handen zijn, maken wij eerst een prijsopgave voor u, zodat u nooit voor verrassingen komt te staan.
Meer informatie over reparaties

Keuring electrisch gereedschap volgens NEN3140

Keuring NEN3140

Wij keuren en certificeren al uw elektrisch gereedschap volgens de NEN 3140 normen. Wanneer uw machines volgens deze norm is gecertificeerd, is er voldaan aan de wettelijke verplichtingen van het ARBO-besluit. Verderop op deze pagina meer informatie over de wetten en regels. Uw goedgekeurde machine wordt voorzien van een sticker waarop staat tot wanneer de keuring geldig is, u krijgt tevens een certificaat op papier met alle relevante gegevens over de machine en de keuring.
Meer informatie over keuring gereedschappen

Keuring klimmateriaal NEN2484 en NEN2718

Keuring NEN2484 / NEN2718

Wij hebben gecertificeerde en vakbekwame deskundigen in huis om al uw ladders, trappen en rolsteigers voor u te keuren en te certificeren volgens Warenwet besluit draagbaar klimmateriaal en NEN 2484 (ladders en trappen), NEN 2718 (rolsteigers) normen. Indien mogelijk verrichten wij ter plaatse reparaties uit, anders kunnen wij voor snelle vervangen van al uw klimmateriaal zorgen. Ook kunt u bij onze deskundige terecht voor advies over ladders, trappen en rolsteiger.
Meer informatie over keuring klimmateriaal

Keuring valbeveiliging NEN 360, 361 en 365

Keuring NEN2484 / NEN2718

Harnassen, vallijnen en andere valbeveiliging zijn er voor uw veiligheid. Hier moet u van op aan kunnen en het is daarom van belang dat deze regelmatig gecontroleerd worden. Deze inspectie volgens NEN 360, 361 en 365, dient minimaal eens per jaar uitgevoerd te worden, en vaker wanneer het gebruik of de omstandigheden daar aanleiding toe geven. Wij kunnen ook vervangende valbeveiliging leveren wanneer uw materiaal niet meer voldoet.
Meer informatie over keuring valbeveiliging

Keuring kooiladder of gevelladders NEN-EN-ISO 14122-4

Keuring NEN-EN-ISO 14122-4

Ondanks dat er geen wettelijke verplichting is voor het keuren van kooiladders of gevelladders is het toch verstandig om deze jaarlijks te laten inspecteren. Ook als de kooi- of geveladder een vluchtweg is moet deze in geval van een calamiteit in goede staat verkeren, is dit niet het geval bent u ten alle tijde aansprakelijk voor alle schade die een persoon of de omgeving oploopt.
Meer informatie over keuring kooiladders of gevelladders

Kosten van keuringen en reparaties

Kosten keuringen en reparaties

Wij werken met een uurtarief op basis van nacalculatie. De kosten zijn daardoor mede afhankelijk van de afstand die we moeten reizen en hoe de inventaris wordt aangeleverd. Wij kunnen van te voren een inschatting maken van de kosten op basis van de informatie die u aanlevert. Wij kunnen u aangeven wat het ongeveer per stuk gaat kosten, zodat u de prijs kunt vergelijken met bedrijven die enkel een stuksprijs opgeven.
Meer informatie over de kosten